We verwelkomen je graag op ICT&Logistiek 2024 | Logistica Next 2024. Je kunt je hier registreren.

Je registreert je voor gratis toegang tot de events in Jaarbeurs én de online community in de Eventplanner. In de Eventplanner vind je onder andere jouw ticket, de plattegrond, de exposantenlijst en het programma. Met jouw persoonlijke badge kun je eenvoudig jouw geregistreerde gegevens live en online delen. Je kunt in de Eventplanner eenvoudig een op maat programma samenstellen, informatie opvragen en afspraken inplannen bij exposanten of vakgenoten.

Klik op het vlaggetje om de juiste landcode te selecteren.

Naar aanleiding van jouw registratie houden wij je per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws gerelateerd aan ICT&Logistiek 2024 | Logistica Next 2024. Je kunt je e-mailvoorkeuren te allen tijde beheren via de link onderaan de e-mail. Wil je op de hoogte gehouden worden van andere activiteiten van Jaarbeurs? Dan kun je via dezelfde link je ook aanmelden voor een van onze andere nieuwsbrieven.

Wanneer je via een registratielink van één van de deelnemende exposanten van het event deze registratie bent gestart én vervolgens klikt op ‘verder’ geef je Jaarbeurs B.V. toestemming om bovenstaande registratiegegevens met de betreffende exposant te delen zodat deze je kan benaderen voor meer informatie over zijn diensten en/of producten. Je kan jouw toestemming te allen tijde intrekken bij de betreffende exposant.

Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons Privacy statement
Wanneer jij onze beurzen of events bezoekt, zijn onze bezoekersvoorwaarden beurzen en het Accommodatiereglement op jou van toepassing. De hiervoor genoemde voorwaarden en reglementen van Jaarbeurs zijn tevens raadpleegbaar via: jaarbeurs.nl/algemene-voorwaarden.