Naam
Jasper van Dijk
Bedrijfsnaam
OGD ict-diensten
Spreker Bio
Mijn naam is Jasper van Dijk en ik werk voor het oerhollandse ict bedrijf OGD ict-diensten.

Mijn kernambitie is om organisaties langs de vele IT-hindernissen te leiden, complexiteit te verminderen en relevant te zijn in alles wat ik doe. Na Cum Laude een MSc in biologie afgerond te hebben aan de Universiteit van Leiden ben ik de ict ingerold. Daar trof ik vergelijkbare puzzels aan, waarbij complexe problemen geanalyseerd en teruggebracht moeten worden tot een overzichtelijk en uitvoerbaar model. Het liefst kijk ik naar bedrijfskundige uitdagingen die met ict te maken hebben en dan vooral waar het gaat over effectiviteit, continuïteit en efficiëntie. Ik ben mijn it-carrière begonnen als technisch engineer en heb me doorontwikkeld tot (cloud)solution consultant, productontwikkelaar, change manager, programmamanager en ben nu business unit manager van een bruisende club slimme it professionals.

Ik vind het heerlijk om met zowel besluitvormers als engineers de inhoudelijke noten te kraken. Een M-shaped profiel noemen ze dat geloof ik. Als liefhebbende ouder van 2 jonge kinderen doe ik wat elke ouder doet, denk ik. En je kunt me ook regelmatig vinden op mijn racefiets of mountainbike. Verder vind ik het heerlijk om mijn BBQ of zelfgebouwde pizzaoven aan te slingeren, daar met familie en vrienden goed van te eten en dat weg te spoelen met een (zelf gebrouwen) biertje.

Ik heb al diverse organisaties mogen helpen zoals Univé, Accare, Stichting IRIS, Provincie Noord-Brabant, Gemeente Molenwaard, Bouwinvest, de voormalige Rabo vastgoed groep en natuurlijk ook de Gemeente Huizen.
Jasper Dijk