Naam
Jeroen Bigot
Bedrijfsnaam
Gemeente Huizen
Spreker Bio
Mijn naam is Jeroen Bigot, afdelingshoofd Maatschappelijke Zaken HBEL-gemeenten (Huizen, Blaricum, Eemnes & Laren) en verantwoordelijk voor de uitvoering van het Sociaal Domein.
Mijn ambitie binnen Maatschappelijke Zaken is om de perfecte dienstverlening voor de inwoners aan te bieden waarbij maatwerk en persoonlijk contact centraal staat. In dit spectrum neem ik alle wet -en regelgeving en kaders mee en stel ik de uitvoering in staat om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Hiermee creëren we een samenleving waar iedereen mee doet, waarin de zorg betaalbaar is, waarin inwoners fit en gezond zijn, waarin onze jeugd zich kan ontwikkelen met goede, duurzame en toegankelijke basisvoorzieningen en een samenleving die veilig is. We werken mensgericht, vanuit de bedoeling, integraal met de samenleving, planmatig en data gestuurd. We staan voor vakmanschap en eigenaarschap en we maken duidelijke keuzes.
Dit doen we aan de hand van de Huizer DNA en dat betekent dat we dienend zijn aan inwoners, bestuur en elkaar en spelen hiervoor al in op wat er in de toekomst op ons af komt. Daarvoor werken we integraal, plan- en projectmatig op basis van breed gedragen beleid waarbij data & digitale informatie ons daarbij helpt zodat we kunnen laten zien wat we doen, waarom we dat doen en wanneer we dat doen. Vanuit onze dienende rol kunnen we ons vlot aanpassen op wat er van ons wordt gevraagd. De kernwaarden die we hiervoor meegeven zijn veerkrachtig, bevlogen, vertrouwen, onafhankelijk & loyaal en integer.
Jeroen Bigot