We verwelkomen je graag op Overheid 360°! Je kunt je hier registreren.

Je registreert je gratis voor het digitale congres. Hiermee heb je toegang tot de online omgeving van Overheid 360 én kun je eenvoudig jouw geregistreerde gegevens delen met specifieke exposanten of aanbieders van sessies, waarvan jij informatie wilt ontvangen. Wel zo makkelijk.

Online event
Overheid 360 is een online event, wat inhoudt dat je online sessies kunt bekijken en de mogelijkheid hebt om afspraken te maken en te netwerken (zowel voor, tijdens als na het event). Alle sessies zijn online te volgen.

Naar aanleiding van jouw registratie houden wij je per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws over Overheid 360° en soortgelijke activiteiten van de Jaarbeurs. Je kunt je hiervan op elk moment uitschrijven via de afmeldfunctie in de e-mail. 

Computable

Bekijk hier de website van Zorg & ICT
Bekijk hier de website van Overheid & Logistiek

Door te klikken op één of meerdere akkoordbuttons, geef ik toestemming aan Jaarbeurs B.V om mijn e-mailadres en naam te verwerken voor het verzenden van de nieuwsbrief waarvoor ik me heb ingeschreven.

Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken door je uit te schrijven via de afmeldfunctie als opgenomen in de mailing waarvoor je je hebt ingeschreven.

Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.
Wanneer jij onze beurzen of events bezoekt, zijn onze
bezoekersvoorwaarden op jou van toepassing.