Welkom bij Retailbeurs Utrecht Voorjaar 2023!

Klaar voor het nieuwe seizoen? Een bezoek aan de Retailbeurs Utrecht op 12, 13 en 14 maart 2023 brengt je op de hoogte van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen. Wil jij nieuwe collecties inkopen en jouw klanten verrassen? Zorg dat je erbij bent en ontmoet inspirerende merken en spreek betrokken leveranciers.  

COME & SEE IT!
Vul onderstaande gegevens in om je als professional gratis te registreren voor 12, 13 en 14 maart 2023!

Bezoeker

Wanneer je via een registratielink van één van de deelnemende exposanten van de beurs/event deze registratie bent gestart én vervolgens klikt op ‘verder’ geef je Jaarbeurs B.V. toestemming om bovenstaande registratiegegevens met de betreffende exposant te delen zodat deze je kan benaderen voor meer informatie over zijn diensten of producten.

Als je, je postadres hierboven invoert, dan kunnen exposanten en aanbieders van sessies je ook per post benaderen.

Je kan jouw toestemming om benaderd te worden per e-mail, telefoon of post te allen tijde intrekken bij de betreffende exposant en/of aanbieder.

Naar aanleiding van jouw registratie houden wij je per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws over Retailbeurs Utrecht Voorjaar 2023 en vergelijkbare activiteiten van Jaarbeurs. We stemmen daarbij de inhoud van de e-mails af op je interesses (die je hierboven hebt ingevuld) en je klikgedag in de e-mails.  Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken door je uit te schrijven via de afmeldfunctie als opgenomen in de mailing.

Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement
Wanneer jij onze beurzen of events bezoekt, zijn onze bezoekersvoorwaarden op jou van toepassing.

Volg ons op social!