Altijd vooroplopen met je assortiment? Bij Trade Mart Utrecht ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken. Op de verdiepingen Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Design en Home & Living zie, voel en proef je de nieuwste Retail ontwikkelingen van meer dan 200 leveranciers en circa 2.000 merken. 

COME & SEE IT!
Vul onderstaande gegevens in om je voor de inkoopmaandagen van Trade Mart Utrecht te registreren. Zo blijf je op de hoogte van het maandelijkse aanbod.

Belangrijk

Dit ticket kun je tot en met 31 december 2024 de showrooms op de inkoopdagen bezoeken. Bekijk de kalender voor de inkoop maandagen.

Bezoeker
Klik op het vlaggetje om de juiste landcode te selecteren.

Naar aanleiding van jouw registratie houden wij je per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws over Trade Mart Utrecht 2024 en vergelijkbare activiteiten van Jaarbeurs. We stemmen daarbij de inhoud van de e-mails af op je interesses (die je hierboven hebt ingevuld) en je klikgedag in de e-mails. Je kunt je te allen tijde afmelden via de afmeldfunctie als opgenomen in onze e-mail. 

Wanneer je via een registratielink van één van de deelnemende exposanten van de beurs/event deze registratie bent gestart én vervolgens klikt op ‘verder’ geef je Jaarbeurs B.V. toestemming om bovenstaande registratiegegevens met de betreffende exposant te delen zodat deze je kan benaderen voor meer informatie over zijn diensten of producten.

Je kan jouw toestemming om benaderd te worden per e-mail, telefoon of post ten allen tijde intrekken bij de betreffende exposant en/of aanbieder.

Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement
Wanneer jij onze beurzen of events bezoekt, zijn onze bezoekersvoorwaarden en het accommodatie reglement op jou van toepassing.

Al geregistreerd? Bekijk of verander je bestaande registratie.