De Va­kan­tie­beurs: een leerzaam dagje uit

Bekijk in één dag de wereld van de reisbranche zien. Tijdens de consumentendagen op 13 en 14 januari 2022 kunnen studenten en scholieren weer kennis maken met een carrière in de reisbranche. Komende editie is er nog een extra reden om te komen: De primeur van het Travel Talent Event!

 

Speciaal studententarief

Scholen profiteren ook deze keer weer van het speciale studententarief van 8 euro. De korting is alleen geldig tijdens de consumentendagen op donderdag 13 of vrijdag 14 januari. Per 16 scholieren mag één begeleider gratis mee. Extra begeleiders/leraren kunnen zich aanmelden voor het speciale tarief van 8 euro. Voorwaarde is dat de bestelling vanuit de opleiding/school vooraf online wordt gedaan.

Goed om te weten: scholieren tot en met 16 jaar mogen gratis naar binnen op vertoon van een legitimatie én onder begeleiding van een docent. Hiervoor moeten de tickets voor scholieren onder de 16 jaar worden besteld (€ 0,-).

Informatie over privacyInformatie over privacy

Naar aanleiding van jouw registratie houden wij je per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws van het Travel Talent Event 2022. Je kunt op elk moment uitschrijven via de afmeldfunctie in de e-mail. 

Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.
Wanneer jij onze beurzen of events bezoekt, zijn onze bezoekersvoorwaarden op jou van toepassing.