Zorg & food is dé ontmoetingsplek waar je in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoet over alles rondom gezonde en duurzame voeding. Sprekers delen hun kennis op de Food Mainstage en exposanten tonen hun nieuwste oplossingen, toepassingen en voedingstechnieken.
Jaarbeurs │ Utrecht
De voeding van de toekomst is gezond, duurzaam geproduceerd en smaakvol. En dat terwijl de druk op de zorg steeds groter wordt. Hoe voorzie je met steeds minder mensen steeds meer patiënten en cliënten van de juiste voeding? De nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends zie en hoor je op Zorg & food van 7 t/m 9 april 2026 in Jaarbeurs, Utrecht.
Kom ook en doe inspiratie en kennis op over topics als persoonsgerichte zorg, efficiënte zorg en duurzame zorg. Samen op weg naar een toekomstbestendige zorg, samen fit for the future.
De werkdruk in de zorg is onverminderd hoog. Maar Zorg & food wil je niet missen en biedt meerwaarde voor jouw professionele ontwikkeling!
Met je entreebewijs heb je ook gratis toegang tot de vakevents Zorg & ict en Zorg & facility, die gelijktijdig in Jaarbeurs plaatsvinden.
Chefkok St. Antonius, Nieuwegein
Co-presentator: Miranda van den Brand, diëtist St. Antonius Nieuwegein
“Voeding in de zorg verschilt niet zoveel van een maaltijd in een restaurant”
Huisarts/leefstijlmotivator
“Leefstijl is meer dan voeding”
Confrontainer en spreker
“Hoe servicegericht is uw organisatie eigenlijk?”
Hoogleraar transitiekunde/duurzaamheid
“Elke transitie begint bij het individu, zoals elke revolutie ook bij de mensen zelf begint”
TV-kok
“Eten is meer dan noodzaak, het is een beleving”
Wil je als eerste nieuws ontvangen over het vakevent Zorg & food? Dat kan! Zodra wij updates hebben sturen we je dat graag toe! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.
Zorgtotaal gaat in 2024 verder als de vakevents Zorg & food en Zorg & facility. Door het opsplitsen van Zorgtotaal krijg je in één dag gerichte informatie en inspiratie over alles wat te maken heeft met voeding en catering in de zorgsector. Zo is er meer focus, diepgaande kennisuitwisseling en zijn er uitstekende netwerkmogelijkheden. De tientallen exposanten staan opgesteld rond de Mainstage Food, waar de hele dag een inspirerend programma.