Zorg & food

Zorg & food is dé ontmoetingsplek waar je in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoet over alles rondom gezonde en duurzame voeding. Sprekers delen hun kennis op de Food Mainstage en exposanten tonen hun nieuwste oplossingen, toepassingen en voedingstechnieken.

Jaarbeurs │ Utrecht

Zorg & food, dé ontmoetingsplek voor zorgprofessionals om kennis en inspiratie op te doen over alles rondom duurzame en gezonde voeding in de zorgsector.

Fit for the future

De voeding van de toekomst is gezond, duurzaam geproduceerd en smaakvol. En dat terwijl de druk op de zorg steeds groter wordt. Hoe voorzie je met steeds minder mensen steeds meer patiënten en cliënten van de juiste voeding? De nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends zie en hoor je op Zorg & food van 7 t/m 9 april 2026 in Jaarbeurs, Utrecht.

Kom ook en doe inspiratie en kennis op over topics als persoonsgerichte zorg, efficiënte zorg en duurzame zorg. Samen op weg naar een  toekomstbestendige zorg, samen fit for the future.

Zorg & food - kom ook netwerken met vakgenoten

7 redenen waarom je Zorg & food niet mag missen

De werkdruk in de zorg is onverminderd hoog. Maar Zorg & food wil je niet missen en biedt meerwaarde voor jouw professionele ontwikkeling!

  • Krijg in één dag gerichte informatie en inspiratie over alles wat te maken heeft met zorg en voeding;
  • Ontdek vernieuwende producten op de Foodmarket;
  • Leer alles over efficiënte, duurzame en persoonsgerichte voeding op het Kennis- en Adviesplein;
  • Bezoek interessante keynotes door sprekers op de Food Mainstage;
  • Netwerk effectief met vakgenoten, bijvoorbeeld op het Food Terras;
  • Ontdek producten en diensten van ongeveer veertig aanwezige exposanten;
  • Proef de lekkerste gerechten.

Met je entreebewijs heb je ook gratis toegang tot de vakevents Zorg & ict en Zorg & facility, die gelijktijdig in Jaarbeurs plaatsvinden.


Uitgelichte sprekers Food Mainstage

Ziekenhuis

Kees van der Wal

Chefkok St. Antonius, Nieuwegein

Co-presentator: Miranda van den Brand, diëtist St. Antonius Nieuwegein

“Voeding in de zorg verschilt niet zoveel van een maaltijd in een restaurant”

Leefstijl
Tamara de Weijer

Tamara de Weijer

Huisarts/leefstijlmotivator

“Leefstijl is meer dan voeding”

Gastvrijheid
Milo Berlijn

Milo Berlijn

Confrontainer en spreker

“Hoe servicegericht is uw organisatie eigenlijk?”

Duurzame zorg

Jan Rotmans

Hoogleraar transitiekunde/duurzaamheid 

“Elke transitie begint bij het individu, zoals elke revolutie ook bij de mensen zelf begint”

Duurzame zorg
Foto: Ruud Janssen

Hugo Kennis

TV-kok

“Eten is meer dan noodzaak, het is een beleving”


Laatste nieuws


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over het vakevent Zorg & food? Dat kan! Zodra wij updates hebben sturen we je dat graag toe! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Food nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Zorgtotaal wordt Zorg & food en Zorg & facility

    Zorgtotaal gaat in 2024 verder als de vakevents Zorg & food en Zorg & facility. Door het opsplitsen van Zorgtotaal krijg je in één dag gerichte informatie en inspiratie over alles wat te maken heeft met voeding en catering in de zorgsector. Zo is er meer focus, diepgaande kennisuitwisseling en zijn er uitstekende netwerkmogelijkheden. De tientallen exposanten staan opgesteld rond de Mainstage Food, waar de hele dag een inspirerend programma.

    Programmacommissie Zorg & food

    Mediapartners Zorg & food