We verwelkomen je graag op Zorg & ict! Je kunt je hier registreren.

Je registreert je voor toegang tot het event in Jaarbeurs én de online community in het eventplatform van Zorg&24. In het eventplatform vind je onder andere je digitale badge, de plattegrond, een overzicht van de exposanten en het programma. Met je persoonlijke badge kun je eenvoudig jouw geregistreerde gegevens live en online delen met exposanten of aanbieders van sessies waarvan jij informatie wilt ontvangen. Je kunt ook met vakgenoten netwerken. Wel zo handig.

Bezoeker
Klik op het vlaggetje om de juiste landcode te selecteren.
Kies de functie die het meest overeenkomt met die van jou.
Met je badge voor Zorg & ict heb je toegang tot alle Zorg& events in Jaarbeurs en het event platform.

Naar aanleiding van jouw registratie houden wij je per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws over Zorg & ict en vergelijkbare activiteiten van Jaarbeurs in de zorgsector. We stemmen daarbij de inhoud van de e-mails af op je interesses (die je hierboven hebt ingevuld) en je klikgedrag in de e-mails. Je kunt je te allen tijde afmelden via de afmeldfunctie als opgenomen in onze e-mails.

Wanneer je via een registratielink van één van de deelnemende exposanten van het event deze registratie bent gestart én vervolgens klikt op ‘verder’ geef je Jaarbeurs B.V. toestemming om bovenstaande registratiegegevens met de betreffende exposant te delen zodat deze je kan benaderen voor meer informatie over zijn diensten of producten. Je kan jouw toestemming te allen tijde intrekken bij de betreffende exposant.

Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement
Wanneer jij onze beurzen of events bezoekt, zijn onze bezoekersvoorwaarden en het accommodatiereglement op jou van toepassing.